Προετοιμασία

Επίσκεψη – Ραντεβού

Ο κ Ζάχος  βλέπει τους ασθενείς καθημερινά σε ένα από τα δυο ιατρεία που διαθέτει. Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή δέχεται πρωινές ώρες στο ιατρείο του στο νοσοκομείο Υγεία 10.00 με 15.00. Δευτερά, Τετάρτη και Πέμπτη δέχεται και απογευματινές ώρες στο ιδιωτικό ιατρείο που διαθέτει στο Μαρούσι 16.00 με 20.00.

Για να κλείσετε ραντεβού με τον κ Ζάχο καλέστε στο 212127959 καθημερινά 9.00 με 20.00. Αν είμαστε απασχολημένοι, αφήστε ένα μήνυμα και θα τηλεφωνήσουμε πίσω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αφήσετε ένα ηλεκτρονικό ερώτημα στο info@kostaszahos.com και μπορούμε να σας καλέσουμε  για να κλείσουμε το ραντεβού.

Όταν έρθετε για το ραντεβού σας, θυμηθείτε να φέρετε τα ακόλουθα:

  • ΑΜΚΑ,
  • ακτινογραφίες,
  • μαγνητικές τομογραφίες,
  • αξονική τομογραφία,
  • ενημερωτικά από συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων
  • και οποιεσδήποτε άλλες σχετικές πληροφορίες

 

Εκπαίδευση

Είναι πολύ σημαντικό όλοι οι ασθενείς να ενημερώνονται και να εκπαιδεύονται για τις πιθανές παθήσεις τους και τις επικείμενες θεραπείες τους: χειρουργικές ή συντηρητικές. Ο κ Ζάχος θα συζητήσει λεπτομερώς τις προτεινόμενες θεραπείες και αν πρόκριται για  χειρουργική επέμβαση θα αναλύσει τα οφέλη και τους πιθανούς κινδύνους.

Μόλις ένας ασθενής συμφωνήσει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ένα περαιτέρω λεπτομερές φυλλάδιο (Οδηγός για Ασθενείς για Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου & Οδηγός για Αρθροπλαστική Ισχίου) θα του δοθεί. Όλοι οι ασθενείς θα πρέπει να διαβάσουν αυτό το φυλλάδιο όπου θα αναφέρονται λεπτομερώς ο λόγος της χειρουργικής επέμβασης, λεπτομέρειες χειρουργικής επέμβασης, προεγχειρητική και μετεγχειρητική περίθαλψη και τυχόν προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων ασκήσεων μετά τη σχετική επέμβαση.

 

Προετοιμασία για την επέμβαση

Ο κ Ζάχος έχει μια αφοσιωμένη ομάδα που περιλαμβάνει προσωπικό υποδοχής, νοσηλευτικό προσωπικό, γιατρούς και αναισθησιολόγους που θα κάνουν το προεγχειρητικό ταξίδι του ασθενούς όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο. Είναι σημαντικό, μόλις κλείσετε το χειρουργείο, να διαβάσετε το σχετικό φυλλάδιο που θα σας αποσταλεί και θα τονίσει όλες τις σημαντικές πτυχές.

Ο/Η αναισθησιολόγος θα τηλεφωνήσει σε όλους τους ασθενείς για να διασφαλίσει ότι ακολουθούνται αυστηρά τα πρωτόκολλα μας έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα για την Προετοιμασία για το Χειρουργείο.

 

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Επιλογή Χειρουργού

Παραπομπές Η πλειοψηφία των παραπομπών στον κ Ζάχο προέρχονται από…

Προετοιμασία

Επίσκεψη – Ραντεβού Ο κ Ζάχος  βλέπει τους ασθενείς καθημερινά…

Διαδικασία

Χειρουργική φάση Βεβαιωθείτε ότι είστε στο νοσοκομείο εγκαίρως. Εκεί αφού…

Αποκατάσταση

Επιστροφή στο σπίτι Όλοι οι ασθενείς σε 24 με 48…