Επιλογή Χειρουργού

Παραπομπές

Η πλειοψηφία των παραπομπών στον κ Ζάχο προέρχονται από συστάσεις στόμα σε στόμα από τους ασθενείς του. Συνήθως αυτοί τον συστήνουν στα μέλη της οικογένειάς τους, στους συγγενείς τους, στους γείτονές τους, στους φίλους τους και στους συναδέλφους / πελάτες τους.

Παραπομπές γίνονται και από συναδέλφους που γνωρίζουν ότι εφαρμόζει καινοτόμες τεχνικές για την αντικατάσταση του ισχίου (Direct Superior Plus, AMIS) και κάνει χρήση της ρομποτικής τεχνολογίας (MAKO) και των πρωτοκόλλων ταχείας ανάρρωσης (Fast Track ή ERAS). Επίσης πολύ συνάδελφοι έχοντας θετική εμπειρία από ασθενείς τους που είχαν υποβληθεί σε επιτυχημένες ορθοπαιδικές επεμβάσεις στο παρελθόν από τον κ Ζάχο τον συστήνουν ανεπιφύλακτα. Παραπομπές γίνονται επίσης και από φυσιοθεραπευτές που γνωρίζουν το πρόγραμμα ταχείας ανάρρωσης του κ Ζάχου μετά από αντικαταστάσεις ισχίου και άλλες επεμβάσεις στο ισχίου.

 

Διαδικτυακή έρευνα

Πολλοί ασθενείς πραγματοποιούν έρευνα στο διαδίκτυο σχετικά με τις διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις του ισχίου και τους ορθοπεδικούς χειρουργούς που τις πραγματοποιούν. Είναι σημαντικό για τους ασθενείς να καταλάβουν ότι στο διαδίκτυο υπάρχει τεράστιος όγκος πληροφοριών που πολλές φορές μπορεί να προκαλέσει σύγχυση.  Κατά την επιλογή του χειρουργού, καλό είναι ο ασθενής να επιλέγει κάποιον με τον οποίο αισθάνεται σίγουρος και άνετος και που είναι εξειδικευμένος (fellowship trained) στην χειρουργική του ισχίου και όχι απλώς γνώστης μιας μόνο τεχνικής.

 

Δεύτερη γνώμη

Στο ιατρείο του ο κ Ζάχος βλέπει ασθενείς που θέλουν δεύτερη γνώμη πριν υποβληθούν σε μια επέμβαση στο ισχίο. Επίσης και ο ίδιος συνεργάζεται με άλλους καταξιωμένους χειρουργούς ισχίου στο εξωτερικό, και συζητάει τα πολύ ιδιαίτερα και πολύπλοκα περιστατικά.

 

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Επιλογή Χειρουργού

Παραπομπές Η πλειοψηφία των παραπομπών στον κ Ζάχο προέρχονται από…

Προετοιμασία

Επίσκεψη – Ραντεβού Ο κ Ζάχος  βλέπει τους ασθενείς καθημερινά…

Διαδικασία

Χειρουργική φάση Βεβαιωθείτε ότι είστε στο νοσοκομείο εγκαίρως. Εκεί αφού…

Αποκατάσταση

Επιστροφή στο σπίτι Όλοι οι ασθενείς σε 24 με 48…