Διαδικασία

Χειρουργική φάση

Βεβαιωθείτε ότι είστε στο νοσοκομείο εγκαίρως. Εκεί αφού κάνετε την εισαγωγή θα σας παραλάβει εξειδικευμένο προσωπικό και θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για τη χειρουργική επέμβαση. Στο χειρουργείο το σκέλος που πρόκειται να χειρουργηθεί μαρκάρετε και η αναισθησιολογική ομάδα θα ξεκινήσει την καταστολή σας έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου. Αφού ο/η αναισθησιολόγος ολοκληρώσει την αναισθησία αναλαμβάνει η χειρουργική ομάδα.  Η ενδελεχής προετοιμασία θα διασφαλίσει ότι όλα θα πάνε ομαλά. Ο κ Ζάχος θα κάνει όλες τις διαδικασίες και θα έχει έναν βοηθό για βοήθεια. Ο κ Ζάχος εργάζεται με προσωπικό χειρουργείου εξοικειωμένο με τα πρωτόκολλά του.

 

Άμεσα Μετεγχειρητικά

Μόλις ολοκληρώσει το χειρουργείο ο κ Ζάχος θα μεταφερθείτε στην ανάνηψη από τον αναισθησιολόγο. Οι νοσοκόμες που βρίσκονται στην ανάνηψη θα διασφαλίσουν για την καλή ανάνηψη από την αναισθησία και ενδέχεται να σας παρέχουν παγοθεραπεία και μηχανική θρομβοπροφύλαξη που έχει δημιουργηθεί για την πρόληψη των θρόμβων. Ο κ Ζάχος βλέπει τους ασθενείς του στην ανάνηψη και μετά στο θάλαμο την ίδια ημέρα.

 

Ανακούφιση από τον πόνο

Αρχίζουμε να καταπολεμούμε τον πόνο με κάποια φάρμακα, ακόμη και πριν ο ασθενής πάει στο χειρουργείο. Η ελάχιστα επεμβατικά χειρουργική τεχνική (Direct Superior Plus)  προστατεύει τους μαλακούς ιστούς και μειώνει τον πόνο και την αιμορραγία. Ένα μείγμα κοκτέιλ το οποίο εγχύεται στο τραύμα  μειώνει επίσης τον πόνο και οποιαδήποτε απαίτηση για μετάγγιση.  Μετά το χειρουργείο για τον έλεγχο του πόνου χρησιμοποιούναι μόνο από το στόμα φάρμακα (απλά παυσίπονα τύπου Depon σε συνδυασμό με κάποιο αντιφλεγμονώδες). Για τον έλεγχο του πόνου εφαρμόζεται επίσης ένα αυτοκόλλητο στο δέρμα το οποίο παρέχει ένα αναλγητικό βραδείας απελευθέρωσης. Όλοι οι ασθενείς περπατούν  3-5 ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση.

 

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Επιλογή Χειρουργού

Παραπομπές Η πλειοψηφία των παραπομπών στον κ Ζάχο προέρχονται από…

Προετοιμασία

Επίσκεψη – Ραντεβού Ο κ Ζάχος  βλέπει τους ασθενείς καθημερινά…

Διαδικασία

Χειρουργική φάση Βεβαιωθείτε ότι είστε στο νοσοκομείο εγκαίρως. Εκεί αφού…

Αποκατάσταση

Επιστροφή στο σπίτι Όλοι οι ασθενείς σε 24 με 48…